Create Your Own Doll That Looks Like You, Create A Doll That Looks Like You

 Make A Doll That Looks Like You, Customized Dolls to Look Like You. We offers the best choice of great Collectible and Custom Bobbleheads accessible anyplace. Custom Bobbleheads Any Style, Wedding Bobbleheads, Couple bobbleheads, Work and Office bobbleheads, Groomsman and Bridesmaid Bobbleheads Gifts, Wedding Cake Toppers, pets bobbleheads, Military Bobbleheads, Personalized Bobbleheads, Music Bobbleheads, Kids Bobbleheads, Family Bobbleheads, Animal and Pet Bobbleheads and Many More. 


Completely Handmade Custom Personalized Bobbleheads from your Photo single or twofold or group member.Just transfer your photographs and select the hair, eyes and skin tone for your bobblehead. 


1.What is the distinction between "Specially Based Photo" and "Custom Option"? 


Answer: 


"Exceptionally Based Photo" is a snappy customization alternative, we will tweak it as per the personality of the photographs you give, (for example, the character's eye tone, hair tone, and so on) 


"Custom Option" expects you to choose character highlights and add related adornments (our artist can know all the more plainly what you need) 


2.How long would i be able to get the bobble head after I put in the request? 


Answer: Making confirmation time: 


Ordinary request need 4-7 workdays 


Surge request need 1-3 workdays 


We would send the verification to your email when it finished,please sympathetically browse your email and give us the input on schedule, so that your bobblehead can be done before the named time. 


3.Expect paypal , what other installment strategy we would acknowledge? 


Answer: Expect paypal, you can pay by means of Visa. 


4. Size of Bobbleheads? 


Answer: The standard size is 6.5-7.7 inch. All the heads and bodies are 100% handcrafted, so perhaps the size will 


You can pick the size, size can be tweaked, the most elevated we can make is 16 inch. 


On the off chance that you need the more limited or higher size, kindly reach us. 


5. On the off chance that I can not pick the right skin tone/hair tone, how would it be advisable for me to respond? 


Answer: No worry.you can pick the comparable tone and afterward leave the message about the tone on the remark box. Craftsman will make your bobblehead hair/eyes tone as per your assertion and picture. 


6. On the off chance that the photograph can not upload,what would it be advisable for me to do? 


Answer: For this situation, you can send the photograph to this email straightforwardly. 


7. What number of photograph I ought to send? 


Answer: One front view and a side view that would be acceptable. In the event that you don't numerous photographs, you can just send the front view. 


8. There are some unique requestment should be changed on my request. 


Answer: If you have any exceptional thought on your request, kindly compose on the Message box before you pay for the request. On the off chance that the request paid, however you actually need to roll out certain improvements on your bobblehead, if it's not too much trouble, send email to us. 


All dress tone and posture can be changed inside 10-15 hours (before we send the verification to you) after you put in your request. 


9. On the off chance that none of the model I like, how might I pick? 


Answer: Changing dress and posture gratis. In the event that you can pick the body present, however don't care for the dress, you can pick the comparative one and afterward compose the changing solicitation on the Message box, we would make the bobblehead as per your solicitation. 


You likewise can pick custom from head to toe from creation list. 


10.Can I change the little extras on the model? 


Answer: The little frill on the bobblehead's hand can be changed, gratis, you need to leave the message or send the image to the email. 


11.What is decal? 


Answer: If you need to add text or logo or tattoo on the bobblehead, we would print the content or logo or tattoo, and afterward decal on the bobblehead, so in the event that you need to add this subtleties, if it's not too much trouble, send the photos or text to us before the bobblehead wrapped up.

Post a Comment

0 Comments